det var ett långt tag sen..

CHA CHA BLOGGEN !
Nu var det verkligen länge sen någon av oss tre blogga. Moa har inte kunnat blogga eftersom hon är hos sin pappa den här veckan. Jag har fakstist ingen aning varför Hanna inte har bloggat, och inte jag heller för den delen... Men nu så ska jag börja skärpa mig. Och jag tänker inte bry mig om era dumma komentarer. Ha ni inget annat att göra än att klaga på mig? Gud vad omoget säger jag bara ;)
Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Jag tyckte om skoldagen faktiskt! Efter skolan så drog jag och Moa till Täby. Jag köpte en halsduk, en stor som jag alltid har letat efter. En svart och också mysig. Jag lägger ut en bild sen så får ni se hur den ser ut. Det var ganska kul att gå runt och titta lite, om ni inte har åkt till täby det här året så borde ni göra det ganska snart. Det är väldigt mycket rea faktiskt. Just nu så sitter jag och Moa och tittar på Let's dance. Vi ska snart gå till coop och handla lite gott, mysigt! Nu ska vi gå, jag klämmer in en liten bild på mig en "party in colour" bild.


Moa = model, Esma = stylist.


The ring

Hellu !
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på Hanna och Esma. De kommer väll snart, vi ska äta Tacos och i kväll ska vi kolla på The ring ett och två. Sen laddar jag hem en till skräckis Mirrors. Det var faktiskt Nathalie som visade thrillern och den verkar bra. Mamma såg lite av den och sa att hon inte kunde se klart på den. men vetinte om vi pallar kolla på tre filmer. Det blir ju lite långtråkigt. Esma och jag hade ju Harry potter maraton och kollade på alla sex filmer ! Vi började klockan 18.00 och vi var klara klockan 10.00 på morgonen undra om vi var trötta. Jag sov bara till halv ett och sen så höll jag mig vaken resten av dagen, imponerande men det var ett tag sen. 

Nyss blev mitt USB-minne fullt, men ska nog köpa ett med 16 GB så håller det mycket längre. 
Igår så bastade jag och hade en 400:- inpackning i håret som är min mammas. Mitt hår började att bli slitet och nu är det typ som nytt. Fast mitt hår blev lite blekare. Jag tonade det mörkbrunt nu är det mellan brunt typ. Men toningar håller ju inte i sig forever. Nu ser mitt hår ut så här (lite ljusare enligt mig) :

   

Ha en underbar dag ! :D


love you giiirls

Hellu !

Idag såg jag en kommentar på bloggen som var skriven till Esma, det var någon som skrev om hur hon såg ut och det var inget possitivt, själv tror jag att jag vet vem det var och jag tycker det var väldigt onödigt av den personen, och den personen vet vem hon/han är. Esma får se ut preeeciiis som hon vill! Jag tog bort kommentaren så att det inte skulle uppstå problem :)

Menmen, idag har jag varit i skolan, typ en vanlig dag, jag hade ett prov, jag hoppas att det gick bra, jag har ett prov imorgon också och två på fredag. Men nu ska jag hoppa in i duchen, gooooodnight
kramar Hanna

Älskar er giiiirls (Esma och Moa)

good day

Hello (;
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag tyckte att det var rättså kul idag i skolan. Det brukar jag inte tycka, för du brukar bara vara massa lektioner, men idag kände det mest som raster av någon anledning. Kanske för att jag hade sovmorgon, jag vet inte :) Efter skolan så drog jag och Moa till hotellet och solade. Det var jätte skönt, jag hållde nästan på att somna. Efter det så gick vi till donken och åt, och pratade lite. Och nu är jag hemma här och skriver. Jag går på alvedon just nu, jag har verkligen en obehaglig huvudvärk. FY! Imorgon har vi engelska prov så jag ska plugga lite nu. Men jag klämmer in en bild på mig och Moa innan jag går, det är en "pary in colour, bild"
Ha det så bra så länge.


My all

Tjenatjena !
Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Sista lektionen är det bara 7 av 26 st ! Det är fett skönt att det inte är så många. Alla andra har slutat, men vi får sov morgon både tisdag och onsdag. Dem slutar klockan ett så vi får ju gå två lektioner mer. Efter skolan gick jag hem till Esma och pluggade lite och gjorde lite "Party in colour" bilder. När jag kom hem ringde Hanna och läste upp sin "uppsats" eller mer berättelse som vi ska lämna in imorgon (svenskan) den var jätte bra. Snart ska jag gå och lägga mig i sängen och checka in tven ;) 
Just nu lyssnar jag på Maria Carey - My all asså den är ju sjukt sorlig. Jag gråter nästan ! Asså lyssna bara på texten så j*vla fin låt. Jag kan inte sluta lyssna på den, har typ lyssnat på den tre ggr nu. Läs texten, down there :

I am thinking of you
In my sleepless solitude tonigh
If it's wrong to love you
Then my heart just won't let me be right
'Cause I've drowned in you
And I won't pull through
Without you by my side

I'd give my all to have
Just one more night with you
I'd risk my life to feel
Your body next to mine
'Cause I can't go on
Living in the memory of our song
I'd give my all for your love tonight

Baby can you feel me ?
Imagining I'm looking in your eyes
I can see you clearly
Vividly emblazoned in my mind
And yet you're so far
Like a distant star
I'm wishing on tonight

I'd give my all to have
Just one more night with you
I'd risk my life to feel
Your body next to mine
'Cause I can't go on
Living in the memory of our song
I'd give my all for your love tonight

Give my all for your love
Tonight

Asså vet inte riktigt hur man lägger in videoklipp så ni får länken om ni vill höra låten men melodi och alla sånt ;)

       http://www.youtube.com/watch?v=4SvA90J-YqM 


Party in colour

Hejsan.
Idag har jag varit med mamma och min lossas pappa, och tittat på ett hus. Det var verkligen jätte fint och jag skulle faktist tänka mig att bo där. Annars har jag inte gjort så mycket. Bara varit hemma och slappat. Imorgon är det skola. Och den här veckan har vi två prov. Hmm, ja man får väl bara hoppas på det bästa resultatet ;)
Hoppas jag inte kommer försent imorgon till skolan, jag brukar alltid vakna lite sent. Men jag har aldrig kommit försent inte i år. Jag ska försöka hålla det hela året. Haha, lycka till esma :) Idag har jag tagit lite bilder, och jag gjorde dem också i ordning. Den här gången fixade jag bilderna lite i färger. Lite annorlunda.
Godnatt och ha det så bra!


Jag saknar fotbollen så jäkla mycket

Hej.
Ja, gud ja! Jag saknar verkligen fotbollen. Jag vet inte ens om jag har slutat eller inte? Dem behanlade mig som skit sist jag var där, så jag känner mig lixom inte så jätte välkommen längre. Det är inte samma sak att gå till träningarna längre. Man har inte samma lust som förut. Jag känner mig så himla obekväm där. Men jag vill lixom fortfarande spela. Ska jag jag träna själv? Alltså seriöst vad ska jag göra? Aja, skit i det nu. Hehe.. :) Idag vaknade jag rättså tidigt, det är konstigt faktist. Jag har inga planer om vad jag ska göra idag. Jag får väl se.
Vi ses senare.


Mumms

Hellu!
Idag så har jag varit hemma, inte gjort så speciellt mycket :)
Ikväll ska jag titta på någon film och bara mysa men först ska jag städa mitt rum :)
Som ni såg på ett tidigare inlägg så hade Esma gjort cupcakes och jag blev riktigt sugen :P men
som tur har min lillesyster gjort muffins med hennes kompis, så jag sitter och smaskar på dom..Mumms :P
Ni får ha det bra så länge!
kramar Hanna :)

Frisk luft.

Hellu !
Jag sov hos Esma igår, vi hade jätte kul.
Vi åkte pulka haha, lite barnsligt men fyfasiken vad kul det är.
Sen kollade vi på filmen in her shoes den var jätte bra, om man är ute efter en riktig tjejfilm så rekomenderar jag den. Nu ligger jag i Esmas säng och filosoferar. Vi tänkte va med Hanna igår men hon kunde inte. Resten av dagen ska jag bara slappa. Nu ska jag och Esma gå ut med Belker ( Esmas hund ) och få lite friskluft.

Jag är så trött på skolan, prov prov och mera prov. En kompis räknade upp fem prov och jag kommer bara ihåg två :S Jag saknar sommaren så damn mycket. Tänk att man är på stranden med en glass i handen, mysmys !
åh, nu kan jag inta sluta tänka på sommaren. Ska kanske åka med Esma och hälsa på hennes farmor i turkiet, hört att det är jätte billigt där så då ska man ju shoppa loss.



Filmen handlar om två systrar; den ena sexig men ansvarslös (Diaz), den andra oattraktiv men smart (Collette).

Rose jobbar på advokatbyrå och har ett förhållande med en kollega. När Maggie har blivit vräkt från sin pappa och styvmor och ännu en gång är utan jobb får hon tillfälligt flytta in hos sin syster Rose. Men när Rose upptäcker henne i säng med Roses fästman kastar hon ut Maggie. Medan Maggie flyttar till deras mormor Ella i Miami säger Rose upp sig från advokatbyrån och börjar försörja sig med att gå ut med andras hundar.

Deras mormor tycker att systrarna måste bli vänner igen och skickar en flygbiljett till Rose. Roses nya karriär och hennes nye fästman gör att hon känner sig bättre och Maggie har fått ökat självförtroende av att jobba med gamla på ett pensionärshem. Kolla och se hur den slutar ;)


cupcakes

Hellu.
Idag har det varit skola, som vanligt. Det var rättså kul, vi hade hemkunskap. Jag mår mycket bättre idag, än vad jag gjorde igår. Jag pratade med Moa, och var helt övertygat att jag ska skita i den här känslan! :) Som ni ser lite längre upp, så har jag gjort cupcakes. Jag fick någon idé helt plösligt att jag måste göra cupcakes så då gjorde jag det. Dem är super goda. Men dem blev lite konstiga (; Nu får ni ha det så bra så länge.




I make you love me


alowa

Så jävla falsk, det räcker nu för fan, din jävla fitta
vad fan har jag gjort för att förkänna det här? Du tog allt jag hade. Jag gjorde allt för att komma undan. Vi hade det så jävla bra tillsammans, men jag förstog att jag måste leva mitt egna liv. Det går inte att bara följa dina fotspår. Jag skiter i alla minnen som vi hade, jag kan säga en sak. Minnerna är borta nu. Ge upp för fan!

Hej, och ursäkta för det där, där uppe.
Jag är väldigt uppröd har hört massa saker från olika kompisar. Och var tvungen att skriva av mig. Ingen behöver ta åt sig, förutom den som gjort denna skitsak. Och du vet fan vem du är. Men nu struntar vi i det! :)
Idag så satt Hanna i caféterian hon tyckte det var jätte roligt, jag förstår egentligen inte vad som är kul? :)
Som ni ser är jag ganska arg idag, men ändå inte. Mamma har fått ett mail från min mattelärare, och det står massa med goda nyheter! Så nu är jag lite gladare! ;) Imorgon är det skola, som jag måste gå till (det måste väl alla). Haha! ;) Men nu får ni ha det så bra, ursäkta för det här inlägget.






Caffeeterian, wohooo

hellu! :)

Idag fick jag äntligen stå i kassan :) Igentligen skulle jag inte få göra det eftersom vi kör att halva klassen få stå i kassan och den andra halvan får torka borden i matsalen och sen efter några månader när alla andra klasser har fått stå så byter man, men eftersom en kille i klassen inte ville så erbjöd jag mig:). Jag tyckte att det var JÄTTE kul, längtar verkligen efter nästa gång som jag får stå ^.^
Ikväll ska jag bada och jag måste göra klart min tidning som vi har i arbete till SO, snart börjar Simpson, det ska jag titta på:)

Ni får ha det bra så länge

/Hanna

my day in history

Tjabba (:
Idag har det varit skola, som vanlig (såklart!) Det var väldigt tråkigt, eftersom jag stod i caféterian. Man kan tro att det är kul att stå i caféterian. Men tro mig, det är det inte. Och jag orkar inte gå in på det heller, men en sak är klar - jag tänker aldrig dricka vatten i caféterian. Pga att alla ville ha vatten, och man måste diska varenda mugg. Aja, som jag sa. Jag går inte in på det ;) Efter skolan så drog jag, Hanna och Moa hem till mig. Vi åt och pratade, inklusiv om våra framtidsplaner (som moa la ut tidigare). Jag själv tror inte att något av det där kommer hända. Men man kan ju alltid hoppas eller hur? :) Senare, åkte Hanna hem. Hennes pappa kom och hämta henne. Moa, mina systrar och min mamma åkte till något konstigt hus. Jag och mina systrar skulle ta sprutan mot livmoder cancer. Sist jag tog en spruta så svimmade jag, så nu när jag tog den här så hållde mamma mig och sa att jag skulle andas. Jag vet inte om det hjälpte riktigt? Men jag har ju ännu inte svimmat, så det kanske funkade? Hahaha :)
 
jag på brännes :)

Men nu får ni ha det så bra, jag skriver mer imorgon.


Moas day !

Heej !
Idag har det vrit en helt vanlig dag i skolan.
Nu är jag med Esma och Hanna, Hanna "gullar" med Esmas hund asså hon är ju helt galen i hundar.
Vi har stora planer för våran framtid :

  • Åka till London när vi är 15
  • Bo tillsammans i en studentlägenhet i stockholm
  • Köpa en vovve
  • Få bra jobb Hanna - skådepelare eller polis. Moa - Skådespelare men man får ju ha ett vid sidan jobb. Esma - Har ingen aning men själv tycker jag att hon borde satsa på sånge
  • Åka till fjällen och åka skidor/snowboard - Har aldrig provat så det kanske är på tiden
  • Åka till ett varmt land

Men det är ju inte säkert att det händer men som jag sa det är bara planer ;)

Kramar / Moa 


:)

Hellu!
Jag ska bara lägga in ett snabbt inlägg eftersom det börjar bli sent och jag måste gå och lägga mej :)
Idag har det varit skola -.- Efter skolan så gick jag och Esma hem till mig :) Kommer inte på något mer att skriva :P

Puma (min hund) så sööt




kramar Hanna

Godnatt

Hellu

Idag har jag varit med Esma och Moa, fick äntligen se Moas lillasyster My med egna ögon. :)
Esma lockade mitt hår med ett fantastiskt resultat :P
Nu ska jag hoppa in i badet, ni får ha det så bra så länge puuusssssssssssssss Hanna

Jag idag

tonight

tjenare ;)
Ja, nu "hör jag av mig" som jag skulle. Jag är klar med desigen. Egentligen skulle jag bara fixa till massa grejer med den andra. Men jag orkade inte småpilla, så jag gjorde om en hel header så slipper jag klaga på mig själv.
Hehe.. Gillar ni den? Ikväll så drog jag och Moa till brännes, senare kom hanna. Vi skulle egentligen vara med Robin också, men han hållde på med en tjej så vi ville inte störa :) Men kvällen var väl lite rolig, inte så jätte. Först var det skit tråkigt, men sen blev det roligare. Nu sitter jag här och äter nuddlar, jätte gott! :)
Jag skriver mer imorgon. Ha det så bra.


MOESHA

hellu :)

Idag har jag inte gjort så mycet, har typ städat och slappat:)
Men ikväll ska jag till Brännes, där borta kommer jag träffa Esma, Moa och Robin
har inte så mycket mer att skriva förutom att Moas nya hårfärg verkligen blev fin :)
Ni får ha det bra så länge



Jag igen !

Halojjs !
Nu så kommer för och efter bild skriv gärna vad ni tycker :)




                 Före                                                                       Efter


Fast på andra bilden ser mitt huvud stort ut men det ser bara ut så ;)

Puss på kinden // Moa :D

Färgar håret

Heej ! Guuuud nu var det länge sen jag skrev.
Nu färgar jag håret mörkt brunt men jag tror att det kommer att se svart ut. Men jag sköljer ut det 10 minuter tidigare. Igår sov Nathalie Gajic hos mig vi kollade på Guds tre flickor. Det är en serie som faktiskt är ganska bra.
Den handlar om tre tonåringar och deras problem.
Nu ska jag skölja ur färgen lägger ut före och efter snart.

puss /moa!

halleluljah helg

tjabba.
Nu är det äntligen helg, gud vad skönt. Ja, alltså jag har inte så mycket att säga, ska försöka göra klart designen idag. Jag är fortfarande inte helt nöjd. Jag återkommer senare. Ha det så bra så länge.


Flygis+let's dance

Hellu

Idag har jag varit i skolan, jag har inte mått så bra :/ jag hade fick ont i halsen i mitten av skoldagen,
menmen jag ska tvinga mig tíll Flygfyren och handla lite till ikväll. Jag ska titta på Let's dance med mamma och min syster -.-
jag gillar inte let's dance så mycket, men jag tittar ändå, det finns ju knappast något bättre på tv typ :P
Efter att jag har varit på Flygfyren så ska jag nog baka kladdkaka ^^
Men ni får ha det bra så länge :))))

Ni måste ha lagt märke till den nya fina headern som Esma har gjort :)


Pöss hanna:)

Ny Design

Hej :)
Jag har gjort en ny blogg design, vet inte om det blev så jätte bra, är fortfarande en sak jag måste ändra. Annars har väl dagen varit precis vanlig. Jag ska snart messa någon och fråga om dem vill hänga ner till brännes. Ha det så bra iallafall.

blogg paus

Hej
Det var ett jätte långt tag sen någon av oss tre blogga någonting. Vi tog en blogg paus och glömde säga något...
Aja, det är väl bara att fortsätta. Idag så har vi bara gått i skolan. Efter det så drog vi till badhuset och basta. Så nu är vi jätte trötta verkligen. Vi vill bara gå och lägga mig. Vi är hemma hos Hanna nu. Och vi tog precis lite galna bilder, här kommer dem. Ha det så bra.






puss och kram / esma, hanna och moa

RSS 2.0